Willekeurig iedere vraag, die een mens maar kan hebben, kan “gelezen“ worden, in een aurareading!

 

Ik weet het, het klinkt naar pure onvervalste snoeverij, om het woord dikdoenerij maar niet eens te gebruiken. Toch is het zo simpel, hoe komt dat dan?

 

Alles in en aan een mens is energie; Een gedachte is energie, een gevoel is energie, een lijf is energie. Je kunt je voorstellen dat de gedachte aan de afwas die je zo gaat doen, een ander ”effect“ op je heeft, dan de gedachte aan een afspraakje met je nieuwe liefje.

Dus die gedachten hebben totaal verschillende “kleuren”, of effecten of trillingen, in jou.

 

Die “trillingen” zijn te “lezen”, of te ‘voelen”voor eigenlijk een ieder die zich daar op afstemt.

 

In de opleiding die ik gedaan heb, als “aurareader”, heb ik geleerd die trillingen, heel specifiek, waar te nemen, en ze te interpreteren.

Het terug vertellen aan jou, wat ik waarneem, zie en ervaar, maakt de cirkel rond en geeft als het goed is antwoord op je vraag.

 

Zit ik er dan nooit naast, zul je je misschien afvragen?

Ervaring heeft me geleerd, dat dat eigenlijk zelden het geval is, en dat zal veel te maken hebben, met het feit dat wij in de opleiding erg goed geleerd hebben om zonder te oordelen, en vanuit het hart te kijken, en contact te maken met het ”wezen” van de persoon die de reading krijgt.

 

Ik ervaar een reading als een zeer fijngevoelig instrument, om datgene naar boven te krijgen wat van belang is, voor de persoon.

 

Design: van den Eijkhof [m/v]

© 2022 Healing Tantra