NIEUW

Tantra leren op zaterdag

van 12.00 tot 16.00 uur

Ik ben Katerine Afman (geb.1962) en werk in mijn eigen praktijk, met reading, healing, massage, lichaamsgerichte therapie en bewustzijnswerk.

 

Van jongs af aan heb ik altijd een zeer sterke intuïtie en gevoeligheid gehad, vooral wat mensen betreft, wat er in hun leefde en wat zij voelden.

Mijn gevoeligheid was ook een nadeel, aangezien het leek of ik altijd alles sterker en eerder voelde dan andere mensen, soms hun problemen en stemmingen oppikte en daar dan zelf last van had.

 

Ook had ik regelmatig helderziende dromen, die meestal niet zo leuk waren, omdat dat vaak gebeurde als er een bekend persoon in nood verkeerde. Kortom het was nodig voor mij om met mijn “gevoeligheid” om te leren gaan.

 

Op mijn 23ste ben ik om die reden begonnen met mijn eerste opleiding, massage en voetreflexologie, bij de Academie voor Massage en Beweging.

Daarna volgden nog vele andere trainingen, want mijn honger om te “weten” en te begrijpen hoe ik in elkaar zat, hoe andere mensen in elkaar zaten en heling en evenwicht te vinden, was groot.

 

Compassie hebben, voor iemand, in zijn of haar proces, is denk ik mijn sterkste eigenschap, evenals een zeer snel en helder inzicht hebben (die intuïtie, is gelukkig gebeleven).

 

Ik denk dat ik het niet moeilijk vind om compassie te voelen naar mensen toe, omdat ik mensen zo goed “aan kan voelen” en vaak kan voelen hoe pijnlijk of lastig de dingen zijn, voor die persoon tegen over me.

Ik kan daarom veel (menselijke) dingen goed begrijpen en het motto:

Niets menselijks is mij vreemd, is mij op het lijf geschreven.

 

Eén van mijn grootste inspiratiebronnen is de Humaniversity in Egmond aan Zee geweest.

Daar heb ik zeer duidelijk kunnen ervaren hoe je “eigen waarheid spreken” je een sterker mens maakt.

En tevens, daarnaast, hoezeer we elkaar als mensen nodig hebben, om elkaar vast te houden, lief te hebben, te ondersteunen en altijd weer de verbinding op te zoeken en vrienden te zijn.

De woorden van Osho, die ik met me mee draag, gaan daar ook over:

 

SHARE yourself,

     Share your love

Share your pain

     Share your beauty

 

Als mens en therapeut houd ik er zeer van om met veel humor te werken, (waarmee ik de diepgang niet uit de weg ga). Ik denk dat wij allemaal de relativerende humor soms het meest nodig hebben, als we zaken tegen komen die erg pijnlijk zijn, niet om ze daarmee weg te drukken, maar om het te kunnen dragen.

 

Overzicht van opleidingen, trainingen, cursussen etc. die ik gedaan heb:

 

  • Academie voor Massage en Beweging, Amsterdam
  • Acupunctuur, 3 jaar T.C.M., Ars Medica, Den Haag
  • Healingopleiding en Zelfhealingopleiding, Cico, Utrecht
  • Readingopleidig, Cico, Utrecht
  • Lichaamswerk, Encounter en bewustzijnsgroepen, Humaniversity, Egmond aan Zee
  • Innerlijk kindtherapeuten- training, Reikicentrum, Heerde
  • Transcedente meditatie, Zenmeditatie, Osho meditaties, Utrecht
  • Reiki 1, Zeist
  • Tantracursussen, Tantra Rotterdam
  • Cursus Tandava, Daniël Odier

 

Design: van den Eijkhof [m/v]

© 2018 Healing Tantra