N.B.

Ik geef GEEN erotisch gerichte tantramassages

Helende yoni massage sessie (Yoni is het tantrische woord voor het hele vrouwelijke geslachtsorgaan)

 

De massage gaat langzaam over van een algehele tantrische massage, naar uiteindelijk de totale aandacht voor jouw yoni.

 

Bij de totale yonimassage wordt zowel de buitenzijde als de binnenzijde van de yoni met hele langzame tedere bewegingen aangeraakt en gemasseerd.

Uiteraard helemaal afgestemd op de behoefte en reacties van de ontvangster: Er moet niets!

 

Het is van belang om met degene die jou masseert zoveel mogelijk in contact te blijven over wat voor jou klopt in de aanraking en het contact en daar zal zeer respectvol naar geluisterd worden.

Ook als je in bepaalde gebieden, zoals b.v de binnenkant van de yoni, niet gemasseerd wilt worden geef je dat gewoon aan.

 

Degene die jou masseert is in deze dus een facilitator, die jouw lichaam en reacties nauwgezet volgt, zodat het echt een helende ervaring kan worden voor lichaam en ziel.

Je mag als ontvangster dus ook steeds zelf aan blijven geven als je iets niet of juist wel wilt, of wat je nodig hebt op dat moment.

De hele sessie zal gericht blijven op de verbinding van je hart met je bekkengebied en daarom wordt ook steeds de opgebouwde energie tijdens de sessie verspreid over het hele lichaam.

 

Je kunt je misschien wel voorstellen dat het aanraken en masseren van de yoni veel verschillende reacties teweegbrengt, zoals:

Lust, genot, emotionele reacties, oude herinneringen en beelden, een enorme rust en verstilling, diepe ontspanning, het gevoel dat je je diepste vrouwelijkheid kan ervaren.

 

Deze reacties zijn allemaal mogelijk, omdat wij als mensen indrukken letterlijk opslaan in lichaamsweefsels.

Schaamte, schuldgevoelens, sexueel traumatische ervaringen zijn dus ook opgeslagen in het gebied van de vagina en baarmoeder.

 

Een orgasme tijdens deze massage is geen doel op zich, maar kan soms ook gebeuren. Het wordt met liefde ontvangen, zoals alle reacties die er los komen.

Als er al een doel is dan is het eerder om helemaal thuis te mogen komen in je eigen vrouwelijkheid en in je hartsverbinding met je eigen vrouwelijke natuur.

 

De sessie duurt twee en een half uur en kost € 150,-.

 

Design: van den Eijkhof [m/v]

© 2022 Healing Tantra