NIEUW

Tantra leren op zaterdag

van 12.00 tot 16.00 uur

Deze massage is een combinatie van de zeer tedere, liefdevolle aanrakingen, zoals tantra dat uitnodigt en healingtechnieken, om je lichaam te ondersteunen spanning los te laten.

Je hele lijf wordt hierbij betrokken, op een manier waarvan je zou kunnen zeggen dat het je ziel raakt.

Je veilig en gerespecteerd voelen staan hierbij voor mij voorop.

Vandaar dat mijn massage je niet uitnodigt tot grensoverschrijdende experimenten, maar eerder tot een zeer zacht smelten, waarin je jezelf steeds meer als één geheel kunt gaan ervaren.

Er is intensievere aandacht voor de (spannings)plekken, die dat extra nodig hebben, om zo een totaal stromend gevoel te laten ontstaan.

 

Voor de ontvanger is het de uitdaging om zoveel mogelijk te blijven ontspannen in alle gevoelens die opkomen en de aandacht bij die gevoelens en in het eigen lichaam te houden. Juist door dit te doen, wordt je “flow”, de energiestroom, die je ervaart steeds groter.

 

Gevoelens van opwinding en erotiek kunnen naar boven komen en mogen er helemaal zijn, zonder dat het de bedoeling is om er een erotische ontmoeting tussen jou en mij van te maken. Tevens kun je je diep ontroerd, gezien, gehoord gaan voelen, soms ontstaat er een enorme euforie, soms komen er tranen van oud zeer naar boven en soms ook alleen maar rust en diepe ontspanning. Wat zich aandient is allemaal welkom, want het maakt deel uit van jou op dat moment.

 

Duur van de massage is anderhalf uur. Na de massage, is er gelegenheid om nog even lekker na te liggen en eventueel je ervaringen te delen, al of niet onder het genot van een kopje thee.

Er is gelegenheid om te douchen eventueel ook vooraf, zo nodig.

De ontvanger bepaalt zelf of hij/zij naakt wil zijn of gedeeltelijk gekleed. Ik ben als gever van de massage gewoon gekleed.

Afspraken kunnen de gehele week gemaakt worden bij voorkeur overdag, als dat voor jou niet mogelijk is, kan het eventueel `s avonds of in het weekend.

 

De Tantrische Healing Massage is een zeer tedere hartsvolle massage, die uitnodigt om helemaal jezelf te mogen zijn, in al je aspecten.

 

Design: van den Eijkhof [m/v]

© 2018 Healing Tantra