Voor VROUWEN is er een aanbieding:

Tantramassage  125 euro.

Deze massage is een combinatie van de zeer tedere, liefdevolle aanrakingen, zoals tantra dat uitnodigt en healingtechnieken, om je lichaam te ondersteunen spanning los te laten.

Je hele lijf wordt hierbij betrokken, op een manier waarvan je zou kunnen zeggen dat het je ziel raakt.

 

N.B. IK GEEF GEEN EROTISCH GERICHTE MASSAGES!!!

 

Je veilig en gerespecteerd voelen staan hierbij voor mij voorop.

En dat geldt ook voor mij als gever,dat ik me veilig en gerespecteerd voelt door de client.

 

Vandaar dat mijn massage niet uitnodigt tot grensoverschrijdende experimenten, maar eerder tot een zeer zacht smelten, waarin je jezelf steeds meer als één geheel kunt gaan ervaren.

Er is intensievere aandacht voor de (spannings)plekken, die dat extra nodig hebben, om zo een totaal stromend gevoel te laten ontstaan.

 

Voor de ontvanger is het de uitdaging om zoveel mogelijk te blijven ontspannen in alle gevoelens die opkomen en de aandacht bij die gevoelens en in het eigen lichaam te houden.

Ik assisteer je hierbij door je een diepe ademtechniek aan te leren,die het makkelijker maakt alle gevoelens en sensaties door te kunnen laten.

Zonder er verder iets mee te (hoeven) doen.

Juist door dit te doen, wordt je “flow”, de energiestroom, die je ervaart steeds groter.

 

Tevens kun je je diep ontroerd, gezien, gehoord,gaan voelen, soms ontstaat er een enorme euforie, soms komen er tranen van oud zeer naar boven en soms ook alleen maar rust en diepe ontspanning. Wat zich aandient is allemaal welkom, want het maakt deel uit van jou op dat moment.

 

Duur van de massage is anderhalf uur. Na de massage, is er gelegenheid om nog even lekker na te liggen en eventueel je ervaringen te delen, al of niet onder het genot van een kopje thee.

Er is gelegenheid om te douchen eventueel ook vooraf, zo nodig.

De ontvanger bepaalt zelf of hij/zij naakt wil zijn of gedeeltelijk gekleed. Ik ben als gever van de massage gewoon gekleed.

Afspraken kunnen de gehele week gemaakt worden bij voorkeur overdag, als dat voor jou niet mogelijk is, kan het eventueel `s avonds of in het weekend.

 

De Tantrische Healing Massage is een zeer tedere hartsvolle massage, die uitnodigt om helemaal jezelf te mogen zijn, in al je aspecten.

 

Design: van den Eijkhof [m/v]

© 2022 Healing Tantra